Zašto se bavim ovim poslom?

Zašto se bavim ovim poslom?

Postoje tri ključna razloga zašto se bavim ovim poslom:

 

  1. Duboko verujem da svaka osoba i kompanija ima više kapaciteta od onoga koji koristi u svojim poduhvatima

Ljudski mozak je okean koji čeka da bude oslobođen i kanalisan u smeru nekog dobra. Po mnogim istraživanjima prosečna osoba koristi u proseku do 10% potencijala svog uma. Ovo saznanje je bilo jedno od mojih okidača za rad na sebi, bio sam šokiran. Pitao sam se kako bi moj život izgledao kada bih koristio 15 ili 20%? Kada sam poboljšanja počeo da vidim kod sebe, tražio sam načine da pomognem ljudima i kompanijama da otključaju više kapaciteta.

 

  1. Vooooliiiiim to što radim

Jednostavno volim da stojim na bini ispred velikog broja ljudi, i prenosim znanje koje sam godinama sticao kroz iskustvo i učenje. Platio sam visoku cenu uspeha, radeći danonoćno, učio, vežbao, napravio sam mnogo grešaka, paralelno sa njima napravio sam mnogo dobrih rezultata. Zato sam srećan što sve to mogu da podelim sa drugim ljudima, mogu da im pomognem da iskoriste nešto iz mog dobrog iskustva, ili izbegnu neku grešku koja je mene skupo koštala. Mudar uči na sopstvenim greškama, ali je još mudriji onaj koji uči na tuđem iskustvu.

 

  1. Vera i ljubav prema ovom poslu uvećavaju pozitivne promene i rezultate kod individualaca i kompanija sa kojima radim

Uzročno – posledični odnos. Radim ono što volim, i kada vidim da sve to drugim ljudima donosi dobro, onda moj motiv postaje još jači, osećam više snage i odgovornosti da nastavim dalje. Velika je privilegija i odgovornost voditi ljude do uspeha, ja sam je od srca prihvatio.

Veruj i uradi je moto koji me prati kroz karijeru.

Kroz veru i rad stičemo pobedničku prednost na konkurentnom tržištu.

Nema komentara

Postavite komentar